Home
Lejligheden
Kontakt
Prisliste
Udsigt terrasse
Stuen
Entreen
Soveværelset
Badeværelset
Køkkenet
Ejendommen
Villefranche
Kort

villefranche6.jpg (14006 bytes)

Villefranche sur Mer ligger på strækningen mellem Nice (4,5 km) og Monaco (9 km).
Til Cannes 40 km og til Italien 40 km. Til Nice lufthavn 13 km.
Til alperne (2000 - 3000 m) med gode skisportssteder (december - marts) 85 km.

Revieravbyen som turisterne kører forbi  (Artikel om Villefranche sur Mer i Politiken januar 2016).


Den lille maleriske fiskerlandsby er bygget på en bjergskråning ned til Middelhavet og Villefranche-bugten, der bl.a. i Michelin-rejseguide betegnes som en af de smukkeste ved hele Middelhavet.

Byen er beliggende langs den utroligt smukke vej mellem Nice og Monaco.

Villefranche (10.000 inb) har en middelalderlig bykerne med små snævre gader og maleriske huse i provencalske farver og idylliske trappegader, der fører ned til havpromenaden med de hyggelige fiskerestauranter og udsigt over bugten. Dejlig promenadevandring forbi Villefranche's gamle middelalder-citadel hen til den gamle havn med lystbådehavn - og mulighed for at betragte milliardærernes superlystyachter!

Kyststrækningen mellem Villefranche og Menton har i vintermånederne det luneste klima på hele Côte d’Azur  på grund af   beliggenheden i læ af Alperne.

Fra Villefranche er der i den allernærmeste omegn masser af både naturmæssige og kulturelle udflugtsmuligheder.

Der er endvidere mange smukke vandre- & spadsereture, f.eks. til Mont Boron, bjerget mellem Villefranche-bugten og Nice, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele området fra Nice og op til bjergområderne i baglandet.
En anden enestående smuk spadseretur er langs med stranden til nabobyen Beaulieu og derfra ad vandresti anlagt helt ude ved vandet rundt om Côte d'Azur's dyreste villaområde på halvøen Cap Ferrat.